top of page

Vi er dine specialister.

Vi er dine eksperter indenfor ansvarlig produktudvikling, produktion og logistik i Tyrkiet. 

 

Vi vægter ansvarlig produktion højt og tilbyder vores kunder de nyeste udviklinger indenfor bæredygtig produktion. Vi samarbejder med flere leverandører af genanvendte tekstiler og kan i dag producere produkter i 100% genanvendte tekstiler. Vi er i konstant udvikling, og tilpasser vores set-up så det passer til vores kunders ønsker og behov.  Om du er lille, stor, lokal eller global så kan vi hjælpe dig. 

 

Vores organisation huser mange kompetencer og vi skræddersyer dine ønsker så det skaber mest værdi for dig og din virksomhed. 

 

Vi har samarbejdet med nøje udvalgte leverandører igennem 20 år, du kan derfor være helt tryg når du overlader dine produkter til os, vi leverer altid ansvarlige produkter i høj kvalitet, til tiden.

Vores værdier

Ansvarlighed

Vi hjælper vores kunder med at træffe ansvarlige valg.

For at sikre gennemsigtighed bruger vi HIGG Index til at understøtte vores kommunikation og dokumentation af produkters miljøpåvirkning.

Vi bruger disse data til at sammenligne med alternative produkter, så du kan træffe de mest værdiskabende valg for din forretning. 

Samarbejde

Vi bringer dine idéer ud i livet. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen fra design, produktion og levering. 

Vi tror på at vi kommer længst med en åben og ligefrem relation - vi ønsker at være din "no-bullshit" leverandør. 

Kvalitet

Kvalitet er afgørende for os, hvilket afspejles i vores produktion. Fra mere end 20 års erfaring i branchen kender vi vigtigheden af kvalitetskontrol. Vi kontrollerer alt i flere trin fra det øjeblik, råvarerne ankommer, til levering af dit produkt.

Alt gøres med et fokus -

 det skal opfylde dine standarder. 

Fashion design sketches

Idé & design

Hos os er der ikke langt fra ide til endeligt produkt. Vores set-up i Odense og Istanbul, gør at vi kan levere konkurrencedygtige produkter hurtigt. Hvad enten du kommer med et endeligt design til os, ellers ønsker et konkurrencedygtigt designforslag fra vores interne designer.

 

Kort sagt, vi tilpasser os dine behov. 

Valg af stof inden produktion

Produktion

Kvalitet og ansvarlighed er en essentiel del af vores forretning, og det reflekterer sig i alle vores produktions-led.

Vores personale i Istanbul udfører grundig kvalitetskontrol af alle produkter fra råmaterialer til endeligt produkt. Alt sammen med et fokus, det skal møde dine høje standarter. 

Ansvarlighed

vi tænker ansvarlighed ind i alle led af produktionen.

Vi hjælper dig med at træffe databaserede valg så, du i sidste ende modtager et produkt matcher dit brands værdier og ønsker. 

En mand der plukker en bomuldsplante

Levering

Hurtig nem levering, vi står for logistikken så du ikke skal bekymre dig. Vores mangeårige erfaring sikrer dig en gnidningsfri levering. Alt du skal gøre er at modtage dine produkter. 

Semi-Truck på Overføring

Mød teamet

bottom of page